lørdag 9. juni 2012

Gammelbarneseng

I går kom svigerforeldrene mine med en gammelbarneseng
Onkelen til svigermor holder på å rydde ut av huset sitt og han tenkte på oss når han så denne gammle sengen bortgjemt bak alt gammelt skrot. For meg var dette drømme sengen og kunne ikke blitt mer fornøyd:) 



Endelig har det kommet en seng på barnerommet:)
Mari

tirsdag 5. juni 2012

2års bryllupsdag

I dag er det to år siden jeg giftet meg med 
verdens fineste mann<3






Vi skal feire dagen med masse kjærlighet<3
Mari

lørdag 2. juni 2012

Nydelige markblomster fra mitt barndoms-paradis

I dag har Mari og hundene vært på Maris barndomsgård for å finne noen fine markblomster. Av alle blomster syntes jeg en bukett markblomster er det fineste. 




 Nå er jeg klar for en koselig lørdags kveld med mann, hunder og en sparkende baby i magen:)
Mari




Mari`s barndomsgård



 Mitt barndoms-paradis

Vi tilbringer mye tid "hjemme" på gården. For oss er dette et fristed der hele familen møtes. Her hørers ikke noe trafikk, ikke noen naboer å hilse på, bare naturens egen lyde og hyggelig selvskap.Siden Mari har odel på denne gården håper vi en dag å flytte hit, men foreløpig koser vi oss med dagsturer og hyggelig besøk hos mamma og pappa:) Jeg legger med noen bilder fra mitt paradis, bildene er tatt i høst.



 

Det er 1km grusvei før man kommer frem til gården, langs denne veien er det nydelige markblomster, liljekonvaler, markjordbær og en liten dam med yren dyreliv. 
Mitt barndoms-paradis
Mari




Sommerblomster på ny veranda

Endelig er verandaen vår ferdig:) 
Nå er det bare å ønske seg hagemøbler, foreløpig har vi noen blå plast møbler som vi hadde med oss fra leiligheten. I dag var vi på Plantasjen å kjøpte noen sommerblomster, ingen av oss her i Jordbærveien 4 har grønne fingre. Så vi holder oss til potteplanter i første omgang, så får vi se om det blir noen blomsterbed her i Jordbærveien 4 etter hver:)
 Bilde er fra verandaen på fremsiden av huset




Nå er det bare å ønske seg den deilige sommertempraturen tilbake:)
Mari