lørdag 5. mai 2012

Prosjekt barnerom


Prosjekt barnerom
I oktober flytter det inn ei lita jente eller en liten gutt til Jordbærveien 4:) Å vi er godt i gang med forberedelsen av barnerommet. For alle oss som en litt i overkant interessert i interiør, er det ikke barneklær vi går å kikker på først. Det er å bruke all vår tid på å kikke i interiørmagasiner, blogger og andre nettsider for å finne det perfekte barnerommet:) Vi i Jordbærveien 4 gjør nettopp det, spesielt den kommende mamma.

Drømmen er å lage et rom med karakterene til Beatrix Potter, men det viser seg og ikke bli så lett. I Norge har vi lite av nettopp dette:)  Jeg har funnet en nettbutikk som tar inn den fantastisk søte kolleksjonen "Nursery tales" til Jane Churchill :Jane ChurchillBarnerommet har vi valgt å male i pastellfarger, der vi blander flere farger. Det vil ikke bli et typisk jenterom eller gutterom.  Jeg har begynt å male flere små møbler i en nydelig lysegrønn farge som jeg har fått av ei god venninne. Hun har bloggen: Maris gyngestol , der henter jeg masse inspirasjon:) Dette er min gammle barneseng, jeg har begynnt å male den i lysegrønn. Men lurer på om jeg skal male noen deler i andre farger også:) Dere får se den når den blir ferdig:)


Noen ting begynner å komme på plass:)

Si i fra hvis du vet om noen fine blogger eller nettsider der jeg kan hente mere inspirasjon:)
Mari


1 kommentar:

  1. Hei :) Så koselig at du snart blir mamma♥ Veldig nydelig barnerom du har påbegynt! Selvfølgelig er det Lykke i jordbærveien som er i min Lykkedal ;)

    Klem Laila

    SvarSlett

Tusen takk for din hilsen ♥